Julafton

Jag var faktiskt inte arg. Inte alls.

Var hos mamma, åt, gjorde min första janson, och öppnade klappar.

Sen körde syrran mig till jobbet.

Lucas öppnar klappar  gosigt  mamma fick ett par värmetofflor av mig   de bästa klapparna


Ipod touch

Jag ska såååå köpa en ipod touch. Är nog dags att uppdatera min gamla mp3 iaf, å varför inte slå till med en så fin på en gång? De verkar jätte bra. Hans, 67 år, på jobbet har en sån. Verkar riktigt bra..



God Jävla Jul

Julen och jag, vi har inte gått bra ihop på länge. Faktum är att jag väldigt ofta varit arg på högtidsdagar, typ jul, nyår, födelsedagar etc. Man ska vara så jäkla glad och trevlig, och jag gillar inte att göra saker på beställning, så det kanske är därför. Känner mig faktiskt lite som Grinchen. 


Imorgon ska jag iaf till mamma nån gång under dagen. Maten är ju god iaf...Men helst av allt skulle jag nog sitta hemma, själv, och inte göra ngt speciellt. Läsa en bok kanske, och sen gå till jobbet och jobba natt. DET skulle vara en perfekt julafton. 

Ooo sen har något som aldrig hänt förut, hänt! Det var ju lite coolt. Vi tog en gruppbild för ett tag sen i Götebrog, och det är nog den första bilden men över 10 pers, som jag är ensam blondin på. Inte illa! :P 



 

If a song could get me you..

Bästa låten på länge... =)


17/12 - 2009

Dagens -   :  Träningsvärk i vänster arm efter allt Wii..

Dagens + : Hade glömt öppna 14 luckor på min chokladkalender, gjordes självklart omgående.
                     Och, det höll jag på att gllömma, så har jag ju klätt granen! Väldigt fin faktiskt.

Song of the day <3

Kanye West - Love Lockdown

http://www.youtube.com/watch?v=xiRX6Gk5ym8

wii!

Wii!

Jag och tobbe har beställt ett varsitt nintendo wii! Köpte animalrossing till det. Förhoppningsvis kommer det imorgon, men det kan även komma på måndag. spelar inte så stor roll.. jobbar ju endå i helgen, utom natten mellan lör-sön då är jag i gbg igen. Mamma och leffe skulle ner på julmarknaden på Liseberg, så varför inte hänga på och träffa "franskorna" innan de drar till frankrike igen?


Slut på det roliga


Nej, jag får inte förlängt kontrakt på SSAB. Den sista januari går kontraktet ut. Det känns jätte tråkigt, för jag trivs så bra där. Egenltligen tror jag att jag är gjord för att jobba inom industrin, där finns ju min humor iaf =P . Men, som tur är blir jag inte arbertslös , jag var jätte välkommen tillbaka till hemtjänsten. Dessvärre är alla mina LAS dagar borta, så det blir ju som timvikarie igen. Det ska bli skönt att jobba med människor igen, men det känns tråkigt att inte.. ja hur ska man säga..? inte kunna vara sig själv fullt ut. Inte så många där som har min humor, eller skulle uppskatta mina skämt. Men som sagt, skönt att inte bli arbetslös.
Och, i höst blir det väl plugga. Hade jag fått vara kvar på SSAB hade jag nog skjutit upp det lite till. Tjänat ihop lite mer pengar.

Men en sak ska jag unna mig innan jag går in i minst 5 år av fattigdom; Ett nintendo Wii. Till mig själv. I julklapp. För det är jag värd! ;P


Juligt Göteborg

Egentligen så kände jag inte dirket för att åka till gbg i helgen. Kände för att vara hemma, kolla på tv, spela spel, och bara ta det lungt. Men som tur var åkte jag iaf. DET VAR JÄTTE KUL!!!!


Fredag: Anlände till gbg runt 1930. Åkte hem till Quirino och åt, och gick den ut och träffade sen något berusade Christelle, Bianca och Guillaume på en bar som hette Babar.Den var rätt mysig, bra musik och billig dricka ( inte för att det spelade ngn roll, jag drck vatten). Sen gick vi vidare och mötte upp några fler på väg till en annan bar. Egentligen var jag en bra bit under åldersgränsen där, men kom in iaf, för att alla andra var en bra bit över :P . Det var också en jätte mysig bar, trevligt ställe och trevliga människor.


Lördag: Julshoppade lite julklappar på Lush, sen blev det julmarknad på Liseberg. Den var hur fin som helst! Den finaste och häftigaste julmarknaden jag varit på. Åkte lite karuseller, köpte brända mandlar, drack glögg och kollade på en isshow. Där var det riktig julstämning!
Senare gick vi hem till Raghid och partade loss. Där var det riktigt roligt! Träffade en tjej från tyskland som bor här nu och hon och jag klickade verkligen. Samma humor, sa samma saker samtidigt och hade jätte roligt! Anja hette hon. Vi dansade, snakcade massa skit och bara var allmännt töntiga. :P Sen runt 2 gick vi ut till ett ställe som heter Push. Är egentligen för ung för det också, men de kollar ju inte leg när man går in i VIP kön. ;) (hihi, vilket skryt) där dansade vi hela natten, och jag och Quirino kom inte innanför hans dörr förrens klockan var 06 imorse :P. Och hela dagen idag har jag spenderat illamående på en buss hem. men det var det värt! 


 anja         


Gud så bra!

Nu har jag varit hos frisören och fixat till mitt nya hår.  Check it out!


Matte C...

Could have, should have, would have..
Jaa jag borde pluggat matte idag och igår.. men nej.. det får bli imorgon, och i helgen. Massor. Har börjat bli lite orolig för att jag inte ska klara det. Har ju bara en enda chans. En enda chans, och jag måste läsa kursen själv. I maj är det prövning. Klarar jag det inte då blir att förskjutet ett år. Jävla skir kommun som inte erbjuder komvux..

Nej, nu ska jag snart spela nintendo ds med ida! ska bli sååå kul! =D


Lite längre hår.. ;)

Nu har jag köpt löshår. Är så förbannat trött på att ha kort, det känns inte som jag. Och inte orkar jag vänta 5 år på att det ska växa ut. Nej, det det här verkade som en bra lösning. Grejen är bara att jag behöver ännu mer än vad jag har, så jag måste beställa igen. Sen måste det klippas in också. Men har man fläta nu ser det ändå rätt bra ut (se bild). Nej, nu ska jag laga färdigt mig köttsoppa, sen måste jag sova lite innan det är dags att dra till jobbet! Ha det "fett najs!" =D

                                       

RSS 2.0