när vi två blir en

"Det verkar så lätt, att bara stöta på
Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så
Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker
och tänker om nån. Det blir mest en massa prat, om plugget
och pop och bio såklart

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på
Jag ser på dig, och du ser på mig
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig
Jag vill känna din kropp emot min...
När vi två blir en... "

Sex And The City; The Movie

"You're not alone"


Heleftermiddag med tjejerna, dinner and a movie. Inte vilken film som helst, nej Sex and the city!
Helt klart den bästa film jag sett på länge. Tack för att ni finns!

Nu håller min kära sambo Jenny på att tända mysbelysning, vi ska dricka smoothie ur mina fina
martiniglas. Vardagslyx ;) 

                        Josefin Julia jag                                         

Julia och makaroner

Det var så skönt inatt på jobbet.
Du får mig att känna mig uppskattad.

Var på mitt andra jobb i morse innan jag gick och la mig. Lämnade schemat där så de vet när de kan ringa om de behöver vikarie.. saknar mina gamla pensinärer!

Nu har jag hunnit med att storstäda, och Julia kommer snart, vi ska laga lite mat innan det är dags att jobba natt igen. stuvade makaroner och falukorv blir det.. mumsigt värre! =D

                         Vi på Lotsen den 13/6

Midsommar och drömmar

Du är den finaste jag sett på 5 år... men du vet knappt vem jag är.. och hur ska jag kunna berätta, när jag vet att det är omöjligt? Det är lika bra att försöka glömma, att försöka gå vidare.. gå vidare efter vad? Jag känner egentligen inte dig. Och du känner egentligen inte mig. Det var bara där och då. Men det är annat här och nu... Men ändå är du den finaste jag sett.. på fem år..

Var med familjen idag. Hinner inte med så mycket annat, ska jobba natt inatt. Lite trist, men bra OB! Fick syster min att fixa håret på mig, hon exprimenterade med en inbakad fläta, den blev inte så dålig faktikst. Vi pratade om drömmar och så, vad man vill göra med sitt liv. Hennes dröm efter gymnasiet är att hon också ska komma in på stålverket, och visst, det är jätte bra jobb att ha direkt efter skolan, men sen vill man något mer. Det är roligt nu, men inte i längden kanske. Så vi funderade på vad man kan göra för något, som ger mycket och relativt snabba pengar... Så kom vi på det; rensa fisk i Norge! Inte så jätte kul kanske, men man ska tydligen tjäna väldigt bra, och så får man chansen att arbeta lite utomlands. Vi sa det väl mest på skoj, men ju mer jag tänker på det, ju mer spännande låter det.. bara för ett par månader eller så. Jaja, vi får väl se...

(Du är den finaste jag sett.. )


Nummer 1

Idag var en lite deppig dag. Kände mig lite.. tjaaa vad ska man säga? "blue" eller nåt. Tobbe gjorde tappra försök på jobbet att få mig på bättre humör och lyckades rätt bra.. men bara tillfälligt. Jag har kommit på att jag är den enda av mina kompisar som inte är tillsammans med någon, inte för att det är hemsk att vara själv, för det har jag inget emot, utan för att de är alltid nr 1 för mig, men jag är alltid nr 2 för dom. Jag vill också vara någons nr 1.. De betyder allt för mig, men just nu känns det som om man alltid kommer i andra hand för dom. Och det är inte det att jag inte förstår att de vill vara med sina respektive ibland, men det känns som att jag försöker hitta på roliga saker vi kan göra allihopa, men får svar som "jaa, men vi får se då, det beror på vad han gör" etc.. Man är väl bara 20 en gång? Jag vill leva lite, ha lite kul, men vem ska man göra det med? Skulle vara skönt att ha någon som är på samma nivå, på samma ställe i livet. Någon som också bara vill vara lite oseriös ett tag, och resa, gå ut, vara lite impulsiv, lite "wild'n crazy".

Så jag ringde till Josefin efter jobbet, medan det var sex and the city maraton på tv 3. satt och mumsade i mig the och skorpor med smör ost och marmelad *mums*.  Det är så skönt att prata med henne. Josefin är iof nästan på samma ställe som jag, hon vill resa, vara lite impulsiv(are) och inte ta livet så seriöst. Hon är på det mesta nu förtiden, det är jätte roligt. hihi 3h och 5 min   i tfn bev det. Och vad kom vi fram till egentligen? Att vi analyserar för mkt, bryr oss för mkt om vad folk tycker, att min fitta nog ser rätt bra ut, och att vi är varandas stadiga nummer 1. För vilka finns kvar när kärlekens låga slocknar? Svaret är jätte lätt, men jätte svårt att leva efter; dina vänner..

Nu känns det inte så ensamt längre, för jag vet, att för Josefin är jag på delad första plats. Det känns bra. Att vara någons nr 1. Ibland är det allt man behöver veta...



Nej nu blev det lite för sentimentalt.. =) God natt på er alla!

I say Ayia - you say Napa!

Ayia Napa 2-9/6 var helt otroligt underbart! Vilka fester, vilka människor, vilket liv, vilken plats! Helt sjukt vilken underbart rolig vecka, den har hamnat på minst topp 5 i de bästa veckorna under mitt liv. Antingen var det alltså jävligt roligt, eller så har jag haft ett jävligt tråkigt liv. Vi träffade ett gäng killar vi var med hela veckan, tre av dom var från Seffle, Andreas, Daniel och Kinell, och två av dom var från Norge, Christian och Jens. Men det bästa av allt var att få dela allt med en underbar vän, Josefin. Hon är bra hon. Synd att inte Julia kunde följa med.

Har du inte varit på Ayia Napa tidigare så rekommenderar jag starkt att du åker dit, har du varit där, ÅK IGEN! När du kommer ner, köp party-pakatet, lätt värt alla pengar. Helt otroliga fester, och mycket gratis sprit, och ibland även mat.

Söndag 1/6 : jag och josefin tar tåget upp till alranda flygplats där vi bor på hotell en natt då flyget går rätt tidigt på morgonen. Jag får syn på världens chokladtårta som jag bara måste smaka, men lagom när jag är redo att ta mig en bit har de stängt. Chokladtårtan kom att finnas i mina tankar under hela semestern, till och från.

Måndag 2/6 : Jag lyckas glömma hela plastpåsen med lypsyl och grejer på hotellet så jag panikhandlar efter incheckningen. En vecka utan lypsyl? Aldrig!  På planet är jag lite nervös, det blir jag alltid, men resan gick endå bra. Jossan var ett otroligt bra stöd - NOT! "jag kanske ska säga nu att jag är lite flygrädd" Vi kom iaf fram och fick en värmechock. Det var jävligt varmt. Vårat hotell var ett jätte bra partyhotell, med bar och musik vid poolen 21h/dygn. Första kvällen gick vi runt lite i stan, jossan var trött så vi satt bara på balkongen och drack lite. Jossan la sig tidigt, jag satt själv och kollade på alla som partade i baren.


Tisdag 3/6 : Första partykvällen! Det var barrunda med Grabbarna Grus. (en fest som ingick i paketet) Det började med mat på vårat hotell, ett par gratisdrinkar, och sen bar det iväg. Vi var några hundra personer som gick runt till 5 olika uteställen, gratis inträde, gratis shot vid entren. Den här kvällen var nog den vildaste, eller jag var iaf som fullast. Men, hade jag inte blivit så full hade vi aldrig träffat våra vänner, men vi behöver inte gå in mer på det =P . En helt totalt vild kväll.
Jag efter första partykvällen

Onsdag 4/6 : Nu var det dags för bartömning och tacobuffé på Grabbarna Grus. gratis drinkar i flera timmar och mycket dans var konceptet. Vi gick till Burger King för att äta lite och Daniel blev jätte frustrerad över att han inte fick sina "bi-sticks" eller "biscuits" ( dagen efter förstod vi att det var bestick han hade menat, han hade ju tagit en grönsallad =P ) Daniel, som var på g den kvällen, kom även på att jag var lik Pheobe i Vänner, och sjöng Smelly Cat sången för mig hela natten. Otroligt vackert.Träffade nån konstig kille som var lite svår att bli av med så han bara hängde på på efterfest hos killarna. När vi sen skulle gå hem lurade han iväg mig och jossan på fel väg så vi fick ta taxi hem.

Torsdag 5/6 : Dags för partycruise! =D Några hundra som drar ut med en stor båt och dansar och badar hela dagen. JÄTTE roligt. På kvällen var det sen fest som vanligt. Party all night long.. Varken jag eller jossan kom tillbaka till vårat hotell den natten. Jossan mer eller mindre deckade i killarnas lägenhet så jag sov hon norrmännen. ;)
Kinell, Christian och Jens steker Jag och daniel dansar lite Josefin och christian  gänget i vattnet anderas och josefin

Fredag 6/6 : Inget planerat party så vi låg lite på stranden sen gick vi ut och åt allesammans på en italiensk restaurang. Sen gick jag och Jens och la oss, mendan josefin gick med de andra ut...
 

Lördag 7/6 : Beachparty! Mat och gratis bar på en strand, det var hur underbart som helst, var dock bara jag och jossan som hade biljetter till det så vi gick till killarna efter. Träffade några roliga människor från göteborg där =P . Jag och Jossan (mest jossan) blev jätte fulla, det var ju gratis bar, och de snålade verkligen inte med spriten på den festen iaf. Jisses vilka drinkar. Men det var gott :] ! Vi kom till de andra vid 12 ungefär, då var vi bra dragna. sen gick vi alla ut och partade som aldrig förr. Var ju sista riktiga festkvällen. Sen efterfest som vanligt. Vi började da oss hemåt vid 5-6 tror jag. Jag förstår inte varför, vi måste sett ut som horor eller nåt när vi gick tillbaka till vårat hotell för på mindre än en kilometer fick vi ett flertal erbjudanden om både det ena och det andra.
 

Söndag 8/6 : Blev en dag på stranden med bröderna Anderas och Daniel från seffle, då vi alla senare på kvällen gick ut och åt en avskedsmiddag på... PIZZA HUT! =P Tänka sig. Sen gick vi tillbaka till deras hotell och hade en liten förfest, sen drog vi till grabbarna grus, där jag dansade som jag aldrig dansat för, ensam dock för de andra var trötta. Jag drack inget den kvällen, men endå dansade jag på scen och höll igång hela kvällen. Jag var hög eller nåt, hög på livet, hög på Ayia Napa. De andra gjorde några tappra försök och kom igång i omgångar. Allt som allt, det var underbart. Sen gick vi med grabbarna hem och sa farväl. Det var sista kvällen vi såg dom. =( dagen efter var det iväg hemåt..
   

Det är konstigt, veckan där kändes som om den varade en evighet, men veckan efter man kom hem har gått hur snabbt som helst. Nu har jag redan varit hemma länge än vad jag var där.. känns inte så... känns som om allt var igår. Men som jag sa, en helt underbar vecka, helt underbara människor, och helt underbara fester!


RSS 2.0