En underbar dag

Har de inte varit härligt de senaste dagarna? Solen har varit framme och det har varit varmt. Igår var en sån där skön dag. den började med oxelömarknad, där jag givetvis tog en sockervadd, fortsatte med en tur ut på sjön. Var ju tvugna att prova nya båtmotorn. Robert behövde lite hjälp med flytvästen, som syns här nere, men för övrigt var det jätte skönt. Så vackert det är! det glömmer man över vintern.

         

Efter båtturen åkte vi till liksdammen och grillade. Så fint det var där igår! Helt vindstilla och solen sken ända till klockan nio. Gick i vattnet till knäna. Inte så varmt, men efter ett tag för det inget för man domnar bort i alla fall. När jag kom upp var det inte lika trevligt, kände att det nöp till i foten så jag tittade ner och... en BLODIGEL! fy fasen vad det var äckligt! Som tur var hann den inte göra hål helt.

    

Senare åkte vi och plockade upp Alex. det var länge sen, hade nästan saknat honom lite. Som jag sa till robert, han är lite charmig när man lär känna honom. Det var kul, då hade man någon att sjunga med i bilen. Öööm jaa.. eller skråla med kanske man ska säga.

Nu ska jag göra lite kvällsmat så hej hopp!



Julia är hemma!

Äntligen kom hon hem, min lilla älskling! Julia är hemma! Kan inte fatta att det var tre månader jag såg henne sist. Vi grillade och drack margeritas i fredags, det var så kul så. Julia deckade dessvärre i min soffa innan klockan tolv, men inte på grund av drickan tror jag. Var så skönt att prata med henne igen. Julia och Josefin. Det är grejer det! den här sommaren kommer bli underbar. Julia ska jobba samma skift som jag, inte samma skiftlag dock, men det blir så mkt lättare att göra saker ihop när man jobbar lika. Och lättare att planera in grejer med josefin också. 


Julia & Lucas

Imorgon är det början på skiftcykel nr 2. Så roligt så! trivs jätte bra på jobbet, det trodde jag faktiskt inte från början. Men mycket görs nog av arbetskamraterna också. Dom är härliga!  


RSS 2.0