nu bär det iväg

håller på att packa det sista inför resan. min väska kommer väga för mycket, så får nog snylta lite på Andreas väska :P . han ska väl typ ha med tandborste och ett par shorts:P
Nej, ni får ha det så bra här hemma, för nu drar jag till varmare breddgrader!

tellus

i fredags var jag andreas och julia på la cuisina och åt. Sen berättade julia om en välgörenhetsgrej på tellus som jag blev sugen att gå på. vi gick dit för att köpa biljetter, och blev kvar på tellus tills det stängde. :P Älskar spontana utekvällar, de blir alltid de roligate! träffade belin och lite annat folk.

Idag är den där välgörenhetsgrejen. jag julia och jacob ska väl åka om typ 1½ timme eller så. Jag sitter fortfarande i soffan, i fleecetröja och mjukisbyxor. :P Ska bli kul att komma ut och göra ngt, har inte jobbat på en vecka nu. Det är rätt trist.. imorgon ska jag åka med andreas i timmerbilen iaf. Det är rätt mysigt. Nej nu måste jag börja sätta lite fart!

onsdag

Det var så skoj att komma tillbaka till ssab och hälsa på! Anderas hade aldrig sett mig se så slutkörd ut förut som jag såg ut när jag kom hem. =P Jag önskar att jag aldrig behövt sluta. När jag jobbade där var det inte en enda dag jag kände att jag inte ville gå till jobbet. (Nu känns det så varje dag nästan...) Det ska iaf bli jätte kul om jag får komma dit nästa fredag igen och äta smörgåstårta när Hans slutar. 

Nej nu ska jag snart gå till jobbet och ta hand om dom små pensionärerna. 13.30-21. jippie.. så segt med kvällar. Anderas kommer iaf när jag slutar. Det är ju bra. Hoppas han gör ngn god mat! =)  Ikväll ska vi vara pigga han och jag  har vi bestämt. Det var flera veckor sen vi var. Fast jag känner nu att jag inte har ngn ork till ngt. Hade jag fått välja skulle jag aldrig gått ur sängen idag. Men det hjälper väl inte att gnälla.. får fantisera om kanarieöarna eller ngt.

Lite nervöst

Idag ska jag på besök till SSAB. SKA BLI SÅÅÅÅ SKOJ! =D  Har saknat alla jätte mycket! Känns lite nervöst dock, eller snarare pirrigt, som på ens födelsedag när man var liten. När man låg där i sängen på morgonen och låtsades att man fortfarande sov, fast man hörde hur familjen höll på att prassla ute i köket. Ungefär den känslan är det. Hoppas jag inte tappar bort mig bara, har bara varit i vakten en gång förut, och dit ska jag nu och anmäla mitt besök. Sen måste jag gå utevägen till Kristers kontor och hämta hjälm och sånt. Jag är jätte dålig på att hitta dit utevägen! =P Men det går nog bra.
Åååå det ska bli så skoj!

Och sen kommer Anderas ikväll också, det ska bli skoj det med. Han har legat borta i dalarna och jobbat sen i söndags natt. Hade jag inte jobbat igår, och skulle till ssab idag, hade jag hängt på.
Ooo vilken bra dag det är idag! 
   

"Semester älskling!"

Oooh yes, nu ska Cecilia på en liten semester. En tripp till Grand Canaria, med familjen och Andreas. Ska bli väääldigt skönt med lite sol, är så förbenat trött på allt det här gråa. Hoppas det är bra väder när vi är där bara. Åker den 27/3 kommer hem 3/4. =)  Fett med NAAAAAJS!


 

RSS 2.0