40+5

En liten snabb uppdatering på bebisfronten. Idag var det barnmorska (ingen bebis utanför magen än alltså). Allt var fortfarande som det skulle, dock lite högt blodtryck, samma som förra gången. Fick reda på att om bebisen inte vill komma ut innan tisdag (41+3) ska vi till sjukhuset för ett ultraljud där de kollar hur läget är. Är allt bra i magen får jag gå och vara tjock ett tag till, om det är lite för lite fostervatten eller ngt annat är det dags för igångsättning.

Det var en kort uppdatering, nu börjar CSI!

Dagens fynd!

Måste bara berätta om dagens klipp! Nej förresten, månadens klipp! Årets klipp säkert! =P  När ungen bestämt sig för att pluppa ut ska jag börja träna lite smått, och vad behöver man då? Jo, man behöver ett par skor att träna i. Det är motvilligt jag har tittat på nya träningsskor, de senaste jag hade köpte jag (mamma) när jag gick i 5an, de är de skönaste skorna någonsin, plus att de har kardborrband! Men, då dessa skor som jag haft nästan precis halva mitt liv spårlöst försvunnit har jag som sagt varit tvungen att kika på nya. Idag var jag på Stadium Outlet och där låg dom. Mina nya skor. Ett enda par, och det var i min storlek. De var så fina, så sköna. De var perfekta. Priset var dock något som fick mig att fundera lite. 600 kr (med 50% av drag). 600 kr för ett par Reebokskor är inte dyrt, men 600 kr på träningsskor just nu kändes dyrt. Så jag bestämde mig för att köpa dom och gå tillbaka med dom om jag skulle ångra mig.

Vï åkte vidare till Team Sportia, och där såg jag SAMMA sko för 1200kr! Jag vet att det var 50% rabatt på Stadium, men jag tänkte inte att jag skulle kunna hitta samma sko i närheten, eller att de kanske hade slutat säljas. Mina skor känns nu verkligen som ett fynd. Jag vill aldrig gå tillbaka med dom. Jag vill aldrig ta av dom! Världens bästa skor!



40+3

Helgen har varit jätte bra, skoj att Josefin var hemma, hon blev ju gammal hon också nu, så vi hade lite middag hemma hos mig. Hon bjöd på tacos. Tack tack!
Ska bli så skoj i sommar när hon är hemma jätte länge! =D

Idag har faktiskt min syster varit hemma hos mig nästan hela dagen. Vi gick en liten runda, åt lunch och bakade en kladdkaka. Mumsigt värre. Är så svag för sötsaker, framförallt kakor och sånt. =/ Borde inte ha det hemma, men det är ju så gott! Jaja, ska ändå börja träna lite sen när bebisen kommit ut.

Som ni kanske förstått, så fortfarande ingen bebis. Är 40+3 idag, det kan vara två veckor kvar om man har otur. Men jag hoppas på någon gång under den här veckan. Jag känner mig redo. Sen när den väl är på väg ut kommer det väl göra så ont att jag kommer skrika att den ska stanna kvar eller nåt, men nu i mitt "normala tillstånd" är jag redo.

Här är lite vårbilder jag tog idag förresten när vi var ute och gick jag och syrran. Maskros och tussilago! Maskros känns väl mer sommar?







imorgon?

Imorgon gäller det! Eller inte, jag tror inte det kommer den här veckan överhuvudtaget faktiskt.

Malin (och lilla Malva såklart) var här på frukos imorse, blev scones. Väldigt gott. Nu hoppas jag att Andreas kan komma hem snart, jag är hungrig, dax för kvällsmat!

Trött, trött, trött.... *gäsp*

Just det, fick en rätt rolig kommentar av en anonym läsare på förre inlägget..

En dag närmare..

Jaha, på fredag gäller det. Fast jag tror jag kommer gå övertid, har inte haft så mycket känningar. Lite mensvärk på morgonen och kvällen och lite tryckande sammandragningar, men inte alls i några mängder. Fast det skulle vara skönt om den kom ut snart. Ska bli så kul att kunna ha normala kläder igen! =D Hihi, det är faktiskt det som känns roligast. Förlossningen känns mer som ett nödvändigt ont. Sen ska det ju så klart bli spännande att se vad det är för miffo som vuxit i en senaste 9 månaderna. Säkert världens sötaste miffo. (men så är ju jag rätt partisk =P)

I helgen var det inflyttningsfest hos syrran. Det var rätt skoj, vi körde ölspelet (jag och Andreas drack saft..) och "jag har aldrig". Blev inte så sent, de åkte in till krogen vid tio så då åkte vi hem och la oss i soffan och såg på någon dålig film på tv.



Barnmorskan

Idag var det barnmorskedag. Gick rätt bra, fick reda på att mitt ringfinger som är cp är karpaltunnelsyndrom. Eller alla fingrar är cp på morgonen, men det går över under dagen, utom i vänster ringfinger. Blodtrycket var lite högre också (eller högt för att vara jag 120/80), vilket det blir när man närmar sig förlossning, men jag fick ändå en tid om en vecka för uppföljning, så det inte är tecken på havandeskapsfögiftning. 

Förresten, de där jag gnällde om igår, att jag inte hittade några av bebisgrejerna jag skulle ha, jag hittade dom. Men det läskiga är hur jag hittade dom. När jag och andreas höll på att leta efter haklapparna rotade vi runt i en stor kasse med bebiskläder, och när vi var klara låg allt i kassen huller om buller i oordning. Några timmar senare när jag ska gå och lägga mig och går in i bebisrummet för att släcka försterlampan ser jag att på kassen, i en prydlig hög, ligger haklapparna. De låg INTE där förut. Jag frågade andreas, och han hade inte lagt dit dom. Jag lovar att det finns en spöke här som gillar att bråka med mig..

WHAT?

What the fuck! Har JD slutat i "Scrubs"???

Tjuvar?

Håller på att packa BBväskan nu. Så mycket att tänka på! Men det värsta av allt är att hälften av grejerna jag ska ha med mig är borta! Spy-haklappar jag köpte på ikea, tunna mössor, och andra smågrejer saknas av någon konstig anledning. Jag och Andreas har vänt upp och ner på hela lägenheten men hittar fortfarande inget. =S  Jaja, ska ändå in till stan imorgon till barnmorskan, så vi får väl passa på att köpa nya grejer då..

Hade körlektion idag igen! Min tredje. Går rätt bra faktiskt. Ska satsa på att ha körkort i höst. En lektion i veckan ungefär har varit rätt lagom, då hinner man köra en del hemma också. Nej, nu ska jag fortsätta leta!

Ventilation

Jag gillar verligen INTE Petra Mede. Jag stör mig på henne JÄTTE MYCKET! Hon känns så falsk och överdriven.

Så, nu känns det mycket bättre! =)

(Hennes show förstör en annars så perfekt kväll med Erik & Mackan och Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami 4-ever!) 

Helgjuten

Nu var det ett tag sen jag skrev, har väl inte hänt så jätte mycket sen dess, utom möjligtvis att jag blivit något större. Är v 38+2 idag, så bebisen kan komma idag, imorgon eller om fyra veckor. =P Med detta i åtanke kände jag att det var dags att föreviga min tid som fetto. Jag bestämde mig för att göra av avbild i gips. Till min hjälp hade jag : 
                *gipsbindor
                *Vaselin
                *Julia

Resultatet blev mycket lyckat!


RSS 2.0