Bebisnamn igen

Nu känns allt så himla verkligt. Den här veckan har förstått att jag ska bli mamma. I tisdags var jag hemma hos Malin och träffade hennes då 5 (?) dagar gamla Malva. Och igår (onsdag) var vi på "studiebesök" med föräldragruppen på BB. Jösses... 10 veckor kvar..

Hursomhelst, bebisnamn.

De tyckte ju på UL att vår bebis såg ut som en flicka. Så det är ju främst flicknamn jag funderar på. Men skulle det trots allt bli en pojke ska den heta Hampus. Tycker inte Andreas, men han har ju inget bättre förslag så. 
Iaf, igår letade jag efter flicknamn i säkert en timme. Det är inte lätt att hitta namn man gillar! Tillslut fick jag ihop en lista på tio namn;

Lovisa
Siri
Sigrid
Elsa
Greta
Alva
Astrid
Tyra
Tuva
Rut

Så sa jag till Andreas "här är namn jag tycker är ok, välj vilket du vill". Han tyckte inte att han kunde bestämma det, så han blundade och drog med fingret upp och ner på listan och när fingret stannade var det vid Tyra. Så jag antar hon får heta Tyra. Men listan komer nog spraras och tas med till BB. Man måste ju se vad hon ser ut som! =P


Surisen Herman

I helgen fick jag en sur jäkel. En sur-smet som heter Herman. Så nu ska jag ta hand om honom i tio dagar. Han ska röras, gödas, röras lite till, och till sist, på... onsdag nästa vecka tror jag det blir, är han fädig. Då ska Herman delas i fem delar, varav fyra jag ska ge vidare till vänner. Med den femte delen ska det bakas en kaka. Surkaka istället för surbröd antar jag det blir. Blir spännande. Som kedjebrev nästan, fast med kaksmet. Nej nu ska Herman röras!

RSS 2.0