Den här stunden på dagen

Den här stunden på dagen är nog den bästa. Elsa ligger och sover, och jag kan göra vad jag vill. Eller ingenting för den delen. Det är det sistnämnda jag håller på med nu. :P
Ska till syrran ikväll för hon fyller ju 20 år idag. Det var tider det...!

Köpt träningskort nu, så jag var på vattengympa igår. Andreas följde med, fast han gympade inte, simmade längder bara. Ska prova på "Power yoga" åxå samt "work it". Ska tydligen vara rätt jobbigt båda två. Vattengympan gillar jag, lite lagom träning som inte belastar kroppen. Körde det förut när jag var gravid, jätte bra. Det är förresten de resterade kilona från graviditeten som ska bort nu. :P

Börjar bli lite nervös inför Elsas dop på söndag...

En sista pik

Nu kommer en sista pik till er som röstade på/ sympatiserar med SD:


Tokyo - New York

Gå in på google.se

tryck på "kartor"

välj "vägbeskrivning"

skriv in "tokyo" på A och "new york" på B

läs punkt 21..

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAHAHHA!!! Goaste skrattet jag fått på länge!!!

Sug på den!




Ja vi får väl se hur det går fyra blåa år till...


INGET ATT HA PÅ MIG!!

Nej, det här är inte det vanliga gnället "usch jag har inget att ha på mig". Jag har faktiskt inget att ha på mig på riktigt! Och vet ni varför? Förra höst/vinter vad jag gravid, så jag köpte inga höst/vinter kläder. PLUS att vi flyttade i vintras så jag rensade ur garderoben, och inget nytt har tillkommit. Så jag måste in till stan annars får jag gå naken.

Minsann

Jag tror jag blivit lite förkyld. Fast jag vet inte, ena stunden känner jag inget, andra känner jag mig dödssjuk. Går väl över! Ändå rätt skönt att det kom nu, jag ska ju börja träna nästa vecka egentligen, då brukar man ju alltid bli sjuk så fort man börjat. Lika bra att ha det överstökat så man kan komma igång ordentligt! =)

Idag har visst syrran sitt födelsedagsfika. Ska bli riktigt gott med smörgåstårta! Egentligen fyller hon år nästa helg, men då är det ju Elsas dop.

Ikväll ska jag ut och äta med flickorna. Ska bli riktigt skoj! Hoppas jag känner någon smak bara, men det tror jag. Så farligt känns det inte just nu.

Elsa ligger under sitt babygym och tränar lite. Hon är nöjd och glad än så länge, men det går väl över snart. Inget är kul längre än 5-10 min =P. Andreas har sovmorgon idag. Jag hade min igår. Kanske dags att väcka honom snart...

Roligt

Att skriva på datorn är en av de roligaste sakerna Elsa vet. Här är hennes första text;

v  bn, J § rbc n-n dvx nk  nb hj Mkkm b

Är hon inte duktig? =P

OMG!!

OMG! Såg just att Oprah inleder sin sista säsong! Det känns ju jätte konstigt, ingen Oprah... Känns lite som att någon har dött. 25 säsonger har hon gjort. Jaja, jag har ju den sista att njuta av iaf :) Men det är lite tråkigt, den enda riktigt bra talkshowen.


Äntligen

Först nu, ikväll, kände jag plötsligt att jag har lust att skriva lite här. Det var ett tag sen. Men jag har liksom inte känt att jag haft någon lust. Varken tid eller ro till att sitta här och skriva.

Men nu sitter jag iaf här, alldeles ensam framför bingolotto (ingen vinst..), och bara myser. Andreas och borta hela veckan och jobbar i sthlm, Elsa sover sen en timme tillbaka, mamma och leffe är på kos, och syrran gick just till jobbet. Nu är det bara jag. Det var länge sen.

Mycket har hänt sen sist. Elsa har hunnit bli 4 månader gammal! Ingen kolik längre, men ibland undrar jag nog om hon inte skriker lite "bara för att". =P  Livet som mamma är väl.. ja jag vet inte om det är som jag tänkt mig, för jag hade nog inte tänkt mig något speciellt. Det är mentalt krävande, man är på stand-by (eller helt på ON) 24h om dygnet. Det kan kännas rätt tungt ibland, men som tur är jag har en mamma och syster som hjälper till när Andreas jobbar långa dagar. Och vänner förstås, dom får vi inte glömma!

Jag vet att jag sagt att jag inte vet om jag vill lägga ut bilder på Elsa, men en liten kanske inte skadar.. =P Här är en när hon var ca 3 månader och vi badar i mammas badtunna! Elsa ÄLSKAR vatten!


RSS 2.0