Restaurangbesök

Igår blev jag bjuden på restaurang av Robert. Vi gick till ett italienst ställe som heter La Cuisina (tror jag). Maten var i vilket fall jätte god! Robert skötte sig dock i allmännhet bra, och var endast lite pinsam vid ett fåtal tillfällen. =P Men allt som allt så tycker jag att han gjorde en bra insats, för att vara på sitt första restaurang besök, utom vipsen och mcdonalds. =)
Sen blev der brått hem, man kan ju inte missa desperate housewives! Och framförallt inte nu när man väntat på nya avsnitt så länge. jag ska nog bli som dom när jag blir stor.. eller nej, jag ska bli som Gabby ! =D Hon är min förebild här i livet. kanske inte den bästa vd det gäller etik och moral, men hon har det iaf fixat för sig. och orka vara en moraltant hela livet.  

Förkylning

Det är just typiskt. Jag har två dagar kvar på jobbet innan jag har min vecka med ledighet innan jag börjar det nya jobbet på ssab, och jag är FÖRKYLD! Har inte varit sjuk på nästan ett år, men nu senste tiden har jag åkt på en riktigt seg förkylning som blossar upp då och då. TYPISKT! Det betyder ingen träning och inte så mkt annat roligt heller. Så det enda jag har att roa mig med är att kolla på mina fina kläder jag köpte i sthlm =)

STHLM

kl 08.12

Jaha nu bär det snart av till sthlm. jag ska verkligen storhandla idag.
Budget: NO LIMIT
Behöver typ allt i sommarklädväg. Har ju rensat garderoben 2ggr på kort tid och har nu nästan inget kvar.
Ska bli kul att träffa ida också.

__________________________________

kl 20.19

Det där med "BUDGET: NO LIMIT"... det blev nog mer ordagrannt än vad jag tänkt mig =/... Men det var det värt! Köpte två par korta short och en keps från HM, en kort kjol och en klänning från gina tricot,en tubtop en och guldig top från top shop, ett lypsyl från body shop, samt en longchamp väska och en pop eyecake, Allt till ett värde av ungefär 2000kr. Skulle behöva köpa nya skor också för jag har inga sommar/vårkor. Får bli lite senare. Men nu har jag iaf kläder så jag klarar Agia Napa. =D


Nu är jag helt död så det händer väl inte så mkt mer ikväll. Är i stort behov av en helkroppsmassage om någon känner sig manad? =P  Närå, antingen så ligger jag väl död på soffan här hemma ensam ( Jenny ska till Wanessa) eller så var jag bjuden på filmkväll hos linus med honom och anders. vi får se...

ha det så bra så länge!

ps. ska bli bättre på att uppdatera.


Shopp shopp shopp

Var med Josefin i stan här om dagen. Det var så fint väder, solen riktigt värmde! Det är ett klart vårtecken. Den senaste tiden har varit skön. Haft endel att göra, men som lite omväxling har det inte varit jobbrelaterat. Men snart börjar en tuff cykel igen.

Nej, det har varit en riktigt rolig tid. Uno med alex och kajsa, shoppning och mys med jossan, prommenader med emelie... Och robert tittade förbi också. Imorgon blir det krogen. =D det ska bli sååå kul. Jag emelie och josefin ska ut. Först äta, sen parta. Ska ha på mig mina nya kläder jag köpte här om dagen. Skulle köpa jeans (alla mina är trasiga) och nya skor och en top. det blev nya skor, en klänning, men var tvungen att prioritera bort jeansen =(
Kanske inte så smart, men skorna var faktiskt jätte snygga, så det var lätt värt det! Dumma Jossan, lura på mig så dyra skor... =)

Sometimes you can't make it on your own

Tough, you think you've got the stuff
You're telling me and anyone
You're hard enough

You don't have to put up a fight
You don't have to always be right
Let me take some of the punches
For you tonight

Listen to me now
I need to let you know
You don't have to go it alone

And it's you when I look in the mirror
And it's you when I don't pick up the phone
Sometimes you can't make it on your own
/U2

Här om dagen tittade robert förbi. han fick stuvade makaroner med hemgjorda köttbullar. mumsigt värre! Men ska man äta här får man givetvis visa sina skills med diskborsten ;)


RSS 2.0