Kändisspaning och rainbowanimals

okej, på sacomässan, det här glömde jag skriva förut, SÅG JAG AMBULANS JANNE I SJUKHUSET!! och han var precis lika söt i verkligheten! =D sen dagen efter såg jag den indiska tjejen från ensam mamma söker. Jojomen, riktig kändisspaning!

På naturhistoriska museet var det bland annat en utställning om homosexuella djur. Det var tydligen jätte vanligt i djurriket med homosexualitet. Hos en fågelart var hela 50% homo. Hos en apart var man tvungen att utföra homosexuella handlingar, annars hamnade man lägst ner i rangordningen. Delfiner och vattenlevande djur har kommit på sätt att ha sex med andra av samma kön, honorna "red" på varandras ryggfenor, medan hanarna använde blåshålen. Och, om två svanhanar får ungar, har deras ungar större chans att överleva som vuxen, jämför med hona+hona/hona+hane. Så de som hävdar att homosexualitet är onaturligt, de får nog tänka om!

Ooo, så lite partybilder på mig ida jossan och karin åxå!

        


Naturhistoriska och Cosmonova

Idag var jag Ida och Jossan på naturhistoriska museet och på cosmonova. Naturhistoriska var jätte intressant, speciellt det om livets utveckling. Cosmonova var mer häftigt, känns verkligen dumt att jag inte varit där förut. Vi såg en 3D film om undervattensmonster (dinosaurier) som var hur grym som helst. Trodde jag skulle bli uppäten av monster hela tiden när de kom mot mig.

Nu håller vi på att göra oss iordning inför kvällen. Snart kommer Karin, Marcus och Kristian, då ska vi äta tacos, och sen ska vi gå till Göta källare och festa. bye bye!

SACO mässan i Stockholm

Jag åkte upp till sthlm idag för att gå på SACO mässan med Ida och Karin. Nu har jag samlat på mig massa kataloger och information om olika högskolor och universitet. Förhopningsvis ska väl någonting passa. =)

Så har jag just köpt de dyraste skorna någonsin; ett par bruna ECCO stövlar för 1395 kr. MEN jag resonerade på så vis att köper jag de här, som är bekväma, tåliga och stilrena, behöver jag inte köpa nya vinterskor på flera år. Ska gå i dom ikväll så kan jag lämna tillbaka som om jag skulle ångra mig.

Snart ska jag och Ida göra pannakakor, sen ska vi kolla på film och dricka glögg och/eller gå på en förfest. Är skapligt trött nu efter allt springade på stan. Jag tror inte att jag är gjord för en sån här stor stad. Så mkt intryck!

Imorgon kommer Jossan upp, då blir det naturhistoriska museet, cosmonova och party på kvällen!

Jenny 23

Igår var det jätte kul hemma hos Jennys mamma. Alla hennes bröder var där, varav en jag inte träffat förut. Men, det bästa av allt var min nya favoriträtt; COMPLETOS!! Det var verkligen som Pelle beskrev det; varmkorv deluxe. Det var baguetter, som man delade i mitten som ett korvbröd, så hade man i kokkorv. På den hade man sen surkål ( tror jag det var), hemmagjord majonäs, nån avocadoröra, nån röra med lök och kryddor och så hackade tomater. sen kansek det fanns mer grejer, men det där var vad jag hade iaf. Jenny ska inte tro att hon kommer undan från att göra det hemma nu.. ;) 

  

Nu har den lilla råttan ( jenny alltså) åkt på kryssning i helgen, så jag får sova själv. Har just spelat lite Xbox, lånade Anders gamla. Var sugen på att spela Fable, men orkar inte nu.. snart dags att gå och sova. upp 0445 imorgon igen.Men nu blir det sista dagen iaf.

God natt!

Jenny fyller 23

Nu ska jag alldeles strax gå och väcka Jenny, hon fyller 23 idag. Har övat in "ja på du leva" fast på spanska. Den går såhär;


"cumpleaños feliz
te deceamos a ti
cumpleaños Jennita
que los cumplas feliz"


Jag får tacka Emilio för en bra lektion. Så, nu ska jag väcka henne. Hoppas hon inte blir sur, klockan är ju rätt tidigt.. jajaj man fyller bara år en gång om året! =D



Cancerbröst

October månad är ju bröstcancermånaden, rosa bandet etc, och i denna månad fick jag en idé. Ett nytt sätt att uppmärksamma bröstcancer på. Cancerbröst. Godisar, som ser ut som bröst, men inuti är de inte lika dana. Lika många procent av godisarna  har en nöt, ett cocktailbär, eller något liknande i sig, som motsvarande procenten som får bröstcancer. Jag menar inte att göra en kul grej av bröstcancer, för det är inte roligt på något sätt, ingen cancer är rolig, men jag tror att det är ett sätt som skulle få folk att förstå hur vanligt det faktiskt är.

Här är några exemplar, de ska med till jobbet imorgon.  =)

   

Så aktivt av mig :P

Idag ( och igår ) måste jag säga att jag varit väääldigt duktig.

Igår: Tvättade, dammsög, torkade golven, handlade, gick på friskis och svettis
Idag: Gick prommenad nästan 2h med julia, fikade, fixat jennys present, och ska göra lite godis

Nöööjd :)

Middag med tjejerna

Igår var det middag och bio med tjejerna. Det var jag Jossan Emelie och Annika. Vi åt på en grekisk resaturang, jag tog rödspetta och potatis, mumsigt värre! =D Sen gick vi och såg Rally Brudar. Egentligen så ville vi se Partik 1,5, men den hade Annika redan sett. Det var kul att träffa dom igen, var ett tag sen. Har nog inte träffat Annika sen i mars, innan hon åkte till Indien. Så kul att bara snacka skit igen. Ååååh, så vet jag ju nu hur man gör hästbäbisar. :P Vi har haft en dikussion om det det på jobbet, och då sa jag att jag skulle fråga. (Nej, det finns inget yrke som hästrunkare iaf)


Ooo så kommer lite bilder, det finns nog inte en enda dä någon av oss inte rörde sig, så de är lite suddiga, men fina ändå :P


hihih kolla vart hon har blicken :P hon she wants me, min lilla bejb! ;)   hihihi kolla vart hon har blicken ;) som vanligt, min lilla bejb


om jag fick bestämma..

egentligen så önskar jag väl att du var någon du inte är

the killers

Bästa låten på länge, The Killers - When you were young  härt den många gånger förut, men kom på nu att den nog är favoriten ett par dagar framåt iaf  =)

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To to save your from your old ways
You play forgiveness
Watch it now- here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young

Can we climb this mountain
I don't know
Higher now than ever before
I know we can make it if we take it slow
Let's take it easy
Easy now, watch it go

We're burning down the highway skyline
On the back of a hurricane that started turning
When you were young
When you were young

And sometimes you close your eyes and see the place where you Used to live
When you were young

They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young
When you were young

I said he doesn't look a thing like Jesus
He doesn't look a thing like Jesus
But more than you'll ever know


farsdag

idag var vi och hälsade på morfar, det var ju farsdag. det var väl som vanligt med honom.. det blir bara sämre och sämre, en sköterska sa att han inte hade särskillt långt kvar nu. ibland känns det som om det skulle vara skönt om han bara kunde gå bort så man kan gå vidare. som det är nu så finns hans kropp där, men han har inte varit i den på lääänge. det är som ett skal, en spillra av någon, någon som försvunnit för länge sedan.. vart tog han vägen?  vart försvann han med alla minnen vi hade kvar att skapa?

Inne igen

Det här känns alltid lite dumt, när man inte skrivit på ett tag och sen sätta sig ner och försöka få till ngt. Vi han ju ta en liten snabbresumé över vad som hänt senaste tiden:

Fest med Jenny och hennes kompisar
Fest med mina kompisar
Skrivit högskoleprovet ( GICK JÄTTE BRA! )
Varit i Göteborg igen

Ja det där väl väl det viktigaste. Jobbade 18-06 inatt så jag är lite mör känner jag. Fast det gick bätte än vad jag trodde, blev inte trött nån gång. Hade till och med svårt att somna när jag kom hem så jag fick ligga och läsa lite innan. Men det gör inget, såååå bra bok. Nej nu ska jag värma lite ostkaka och sätta mig och läsa lite till. Ooo ska nog lägga upp lite bilder från senaste tiden åxå.

   

Nej, det får bli tr bilder från jennys fest, det gick för segt att lägga upp =)


RSS 2.0