Back in town

Nu är jag hemma från göteborg igen. Har hunnit jobbat två förmiddagar redan, och är helt slut... Längtar nästan redan tillbaka, det är så skönt att komma bort ibland. Nu sitter jag och jenny ( mest jenny) och tittar på Exorsisten. Det är....ehhum, ja lite speciell, det är den nya från 2003, med stellan skarsgård och isabella scorupco. Jag kollar väl iof inte sådär jätte mkt, i så fall skulle jag ligga och sova i jennys rum i flera veckor.  :P

Flera dagar i rad nu har jag hållit på att CPa mig framför spegeln, lyssnat på RnB, dansat och sminkat mig helt överdrivet. men det är kul! inte så ofta man har möjlighet att göra det nuförtiden.

Köpte lite kläder i Göteborg åxå förresten. En lång mörkblå skjorta, ett par svarta jeans, och ett rosa skärp. Sjkortan och skärpet är från Rut m.fl. ( som för övrigt lätt är den bästa affären i Göteborg, som vi inte har här)

HAHAHAAHAH Jenny skulle skrämma mig, nu, jag är ju alltid lite hispig när jag kollar på läskig film, så jag blev rädd, hoppade till och skrek, hihihihih.. å då hoppar hon och skriker för att hon blir rädd för att jag blev rädd, när det var hon som skrämde mig från början! =P moooooongis!!  =D 

en resa till goteborg...igen

igar gick det upp for mig att jag inte hade nagot att gora den har ledigheten, sa jag drog till quirino goteborg. (darav avaknaden av vissa bokstaver, quirino har ett franskt tangentbord)
Igar var vi ute pa en jatte fin restaurang och at, och idag ska vi ut pa nagon fest. Det ska bli roligt varre! Naha.. om  man ska dra ner pa stan en liten stund? Ar val iaf 3-4 timmar kvar tills han kommer hem fran jobbet.

"vad ska jag ha pa mig"

i mandags forsokte jag och josefin losa den eviga fragan; " vad ska jag ha pa mig?", for hur mycket man an handlar, tycks det aldrig finnas nagot hemma. Hur vi tankte losa det? Jaaa.... vi drog till norrkoping och handlade lite mer. :p

"sätt fart på lusten"

"Stress och snabbmat kan ta kål på sexlusten, närmare hälften av Sveriges kvinnor är drabbade. Med hjälp av fem steg kan du hitta gnistan igen!"

För att man ska få upp lusten ska man tydligen:
Höja Serotoninhalten
Höja Dopaminhalten
Äta mer fett och protein
Inte glömma chokladen
Öka testosteronet

tjaaaa.... kan ju vara värt att prova. Hela artikeln finns på  http://halsa.msn.se/wellness/2008/10/01/fa-fart-pa-lusten/


Mongisar

   

Me and jenny are cooking! =P Riktiga mongisar, men det blev riktigt gott! =D ( Jaa, med den där gaffeln i munnen påminner jag lite om "Jaws" i James Bond )

Massuppfittning

Om människor slutade massuppfitta varandra hela tiden, och verkligen lyssnade på vad motprten sa, skulle nog världen vara lite lättare att leva i. Jag vet inte hur många bråk som börjat med att man massuppfittat allt egentligen..
( HAHAHA massuppfittat!! )

Åååå jaa, det var lite dåligt, men va tusan, kom på nåt bättre själv. Det här var det roligaste jag har hört på länge.


Åååh...! =)

  • Punkan är nu lagad
  • Jag gick till mamma
  • Jag har fått ledigt från jobbet

Så, då var alltså det värsta gjort. Fick någon snilleblixt att jag skulle ta Lucas med mig till mamma i en cykelkorg, det gick galant! Han är alltid sååå duktigt! Han bara satt där och njöt i solen.

   

Nu sitter jag i soffan och dricker te. Ska snart göra dagens förberedelser för högskoleprovet. Men innan dess ska jag gå till affären, kl 17 skulle en av mina klänningar jag köpte ha kommit. Den skickades igår, och sen idag fick jag mejl om att den andra skickades. De var ju på samma order, varför inte bara skicka dom ihop? =S

Jenny har åkt till sthlm nu och ska vara där över helgen, så jag blir själv . Få se vad jag ska hitta på för bus då! Jobbar iof natt hela helgen så det lär väl inte bli så mkt. Nej, nu ska jag återgå till mitt te! Adjö!


Ååååh...

  • Punka på min cykel
  • Måste gå med cykeln hem till mamma för att kunna laga den ( det är långt)
  • Plugg till högskoleprovet den 25/10
  • Måste försöka få ledigt till provet, fick reda på igår att det är två andra som ska vara lediga, så det kan bli jobbigt.
  • Jobbar hela helgen 
  • Länge sen jag såg Josefin, vi jobbar om varandra hela tiden =/

Nej, solen lyser iaf, mina kläder är på väg från ellos.. så farligt är det kanske inte ändå!

Nu ska jag börja gå till mamma... gaaaah!!



Places to go to next

Okej, jag har tänk på en sak. Innan jag börjar utforska världen vidare, kanske det är dagt att ta en tripp till de länderna som ligger nära, som jag faktiskt inte besökt ännu. Norge, det är ett exempel, det ligger ju precis bredvid, inte alls många timmar bort, men jag har endå inte varit där. Jag har alltid velat åka till Oslo. Sen har vi ju Danmark.. inget ställe jag vill åka till, men man kanske borde. Hör väl lite till.

Norge - Egentligen, man behöver inte så mycket att göra där. Räcker väl med att åka till Oslo och titta på norrmänn och   lyssna på när de pratar. Skulle lätt kunna undehålla mig ett par dagar, finns det något språk som låter mer gulligt?

Frankrike - Jag har bara varit i Paris en gång, och jag har kvar grejer där att göra. Notre dame tillexempel. Där var jag aldrig inne. Och det är ju såå mycket av frankrike jag inte sett. Åka runt lite där vore inte helt fel. Kanske åka över till England i den där tunneln, såg när de byggde den på discovery channel. Vore kanske inte så smart med min klaustrofobi, men va tusan, då bir det lite utmaning också!

Nej, usch nu är klockan för mycket. Dags att hoppa i säng. Natti!

Mina nya skor

Ååååh, är dom inte vackra? Jenny hittade dom på tradera åt mig (ibland är det bra att bo med en shopoholic!).



Men, jag var ju tvungen att köpa lite kläder som matchar mina nya skor, så jag gick in på ellos och klickade runt lite. Hade 40% rabatt där så lika bra att passa på... Det här blev det därifrån..

 
Nej, nu är det dags att äta lunch/frukost. Vaknade nyss, trodde klockan var mkt mkt mindre, typ 9. Men men, snart iväg och jobba, eftermiddag idag.

RSS 2.0