Februari

Ja nu har jag inte skrivit på länge - igen. Senaste inlägget var väl att jag drog till Åre, så jag skulle ju kunna berätta lite om hur det var där.

Jo, jag anderas och martin åkte till åre och skulle bo med några som åkte upp tre dagar före oss. en kille och två tjejer. den ena tjejen var jätte trevlig, men den andra var den värsta bitchen jag någonsin träffat i hela mitt liv. ( mycket värre än mig!! ) så för att göra en lååång historia kort, efter flera dagar av hennes spydigheter och elakheter blev jag så förbannad att jag... doppade hennes tandborste i toaletten när hon var ute och åkte skidor. Jaa jag vet, inte den mogna vägen att ta kanske, men det var sååå jävla skönt sen när hon kom in och började vara elak igen.. Men, i övrigt så var det jätte skoj! hade lite problem med skidorna, vilket resulterade i att jag blev feg, vilket resulterade i att jag blev ännu sämre. :P hihi 
Oooo men en av de bästa sakerna, det var ju rix fm vecka i åre. Så, vem fick se Takida live? jo. JAG!! de var såå bra! kunde till och med njuta i 18 minusgrader! Så var det ju avslutningsfest den på Bygget, jag och Anderas partade loss, medans Martin låg och försökte sova i bilen, han skulle köra hem när vi partat färdigt. Ja det var väl lite om Åre det.

på väg till åre på skidor! patriks combo! jag och anderas efter after ski :P  jag och martin koncentration! plockepinn med tandpeteare! ( jag vann!)


Det var åre det, men det har hänt lite mer också, inflyttningsfest hos Jossan i lördags. Mkt trevligt, mkt litet, men finns det hjärterum finns det skjärterum! =D Jätte skoj att träffa alla igen!

jag och jossan julia och jacob jossan och ida ida och marcus en blundande anderas och jag


nej nu ska jag ta mitt semi-arbetslösa arsle ner på stan och handla lite mat!

bye bye

Jag hade inget att göra så jag drog till åre.
Hemma på söndag! See ya suckers!

RSS 2.0