Elsa

Det var ett tag sen sist. Faktum är att jag inte haft tid att skriva. Elsa kom till världen för snart två veckor sen, den 7/5, 4145g och 52 cm lång. Sen dess har det varit full rulle; det ska matas, bytas , vaggas och självklart kräkas. Förillfället sover hon lite middag.

Vet inte om jag kommer lägga upp bilder på henne, har inte bestämt mig än om jag vill att det ska finnas på internet eller inte.. Vi får se hur det blir med det senare.

Nej nu hör jag lite knorr, bäst att kolla läget!

41+4

Idag var det UL koll på sjukhuset. Mäta, titta och beräkna. Men allt såg JÄTTE bra ut för att vara så långt gången som jag är, så jag undrar om de inte räknat lite fel på datum.. Hur som helst, ny tid på fredag 0930, ser allt bra ut då så får jag gå till på söndag, sen blir jag igångsatt. Men jag hoppas på att det sätter igång av sig självt. Gärna imorgon. Men det är väl att hoppas på för mycket. Det känns ändå skönt att veta att om ca en vecka så har jag en bebis iaf om allt går som det ska. Förtillfället känner jag mig som hon i "Family guy" som är gravid förevigt. Stackars elefanterna, de får gå 22 månader..

Snart ska jag möta min syster hemma hos mamma för en fika i det (än så länge) fina vädret. Köttbullemacka och biskvi har jag beställt. Får väl se vad som finns på konditoriet.  

RSS 2.0