Vinter, snö.. jul?

Hej mitt vinterland, nu är jag här!

Vilken stämning, vilken stämning. Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken. Igår var jag och syster ute på en riktgi vinterprommenad. Väldigt skönt, var dock lite avis på Elsa som fick ligga nerbäddad. Man borde egentligen få åka barnvagn när man är så stor så man uppskattar det... :)

Idag är det körlektion. Hari nte haft någon på några veckor nu, finns ju inga tider! Och dessutom kan jag ju inte köra närsomhelst, måste ju ha barnvakt också. Det är inte bara. Men körkort innan jag blir 23 blir det nog iaf. Om det finns uppkörningstider förstås! Kanske ska säga "uppkörningsklar innan jag är 23" istället! :P






myskväll

Imorgon ska jag och Andreas ha myskväll. Mamma erbjöd sig att ta Elsa en natt så vi kunde få vara lite ensamma, kanske gå ut och äta eller bara sitta och sova i soffan. Efter förra gången, för ungefär en månad sen, mötte vi Anki på affären innan vi skulle hämta Elsa hos mamma dagen efter, och hon kunde inte sluta säga att vi såg ut som helt nya männikor. =P Även fast det är roligt att ha Elsa, så blir det ännu roligare, och man uppskattar det ännu mer, när man får en "paus" emellanåt.

Har förresten ringt SSAB 48 gånger den här veckan. Utan resultat. Rätt människa var tydligen i sthlm. SKa prova igen imorgon. Me want to make money!

RSS 2.0