FARVÄL SSAB

Det är med en känsla av vemod i kroppen jag sitter här. Så roligt som jag haft de senaste nio månaderna, så roligt har jag inte haft på hur länge som helst, vad jag kan minnas av mitt "vuxna" liv iaf. Det är riktigt underbara människor jag har haft äran att arbeta med. Jag kan inte göra annat än hoppas på att jag någon gång ska få uppleva det igen.


Idag bjöd jag på tårta. Det var inte så mycket att göra, kom ingen plåt förrens runt tre-tiden. Det är då man får roa sig själv. Jag, Per, Tobbe och Ann-sofie körde "mörka rummet" i verktygsboden. En väldigt spännande lek måste jag säga. :P I mörkret kom någon, som senare visade sig vara Ann-sofie, springandes och lyckades grabba tag i mitt bröst. I andra omgången satt jag på huk på marken och lurpassade, för att snabbt kunna grabba tag i något som rörde sig i mörkret. Det "något" råkade vara Ann-sofie. Jag råkade nypa tag någon stans mellan benen på henne... KVITT! Tobbe och Per körde en luring på mig, tror dock att den var oplanerad. De anföll i flock! Jag fick loss en arm och skulle slå Tobbe i röven.. Det råkade bli på höger pungkula(enligt Tobbe).. Det där med att träffa i mörker alltså...


Hans: Min kollega. Jag kommer sakna att ligga i skiten och meka med dig. Det har varit så skoj, och jag har fått göra saker som jag för ett år sen aldrig trodde att jag skulle klara av, och allt till dina uppmuntrande ord.
Tobbe: Du får mig att känna mig ung igen! :P Det är så kul att busa och brottas med dig. Du fattar min humor, och har en lika sjuk själv.
Per: Det kommer vara tråkigt att inte ha någon att prata med om saker. Någon som kan vrida och vända på allt. (Det gäller både seriösa grejer, och skämt) Dig har jag lärt mig otroligt mycket av under den här tiden. 
Ann-sofie: Du är som jag. Eller i och med att du är ett år äldre är väl jag kanske som du. Dream-team.
Micke: Jag tror inte alls att du har musiköra, du hör ju inte att jag sjunger rent!! Ooo du är så skoj att busa med.
Peter Stockman: Är det Peter Parker(spindelmannen) eller är det Peter "john holmes" STOCKman? :P Jag kommer att sakna att skämta med dig, jag kommer att sakna dina roliga torra kommentarer.. och när du hjälper mig med matten.
Jerry: Dina smyg grejer alltså.. "kittla honom där" "där är han kittlig" och så sitter du och observerar det hela och fnittrar :P det är bara för gulligt!
För att nämna några..


FARVÄL SSAB


ångestladdat

Det här med Matte C alltså.. En tanke slog mig för ett tag sen; klarar jag inte prövningen, är det kört. Då måste jag vänta minst ett år till. Klarar jag inte prövningen är det kört.. Och även om jag skulle känna att jag kan allt som jag borde kunna, vad är det som säger att jag inte kommer få black-out när jag sitter där, bara för att så mycket hänger på dom timmarna..? klarar jag inte prövningen är det kört..  

hihihi

Jag googlade på "mops". Bland alla söta hundar kom den här bilden från greeenpeace upp... mycket nöje! =D



Ett litet party

I fredags var det party. Förfest hemma hos mig, Jossan och jag blev lite lulliga där ett tag. hihi det var skoj. Det kom några stycken, belin, pg, julia, jacob, david och hans tjej.
Syrran körde in mig, belin, jossan och pg in till krogen. Vi gick till Blue Moon Bar. Inte så jätte kul, det är ju precis samma sak som när det var Sky Vip.Var bara nedervåningen öppen, dansgolvet där blir så stökigt, och musiken är inte den bästa. Pg skulle upp på scenen och bugga hela tiden, verkade inte bry sig om att varje gång han skulle snurra mig stötte vi till massa folk. Tror inte dansgolvet är gjort för sån dans, och musiken var verkligen inte passande. Men men, skoj var det iaf.
Syrran körde hem oss, men först blev det en trip till Max. Eddie skulle ha pommes med extra flott, och tydligen hade han druckigt gräs-sprit. Enligt honom passade den utmärkt till colan på Max. =P

Julia och Jacob <3  Julia trött (arrangerad bild)   Belin och PG  Jossan  jag

RSS 2.0