biffen

Wiiho träningen gick jätte bra! (om någon är intresserad) Vi får väl se vart jag har ont imorgon, körde Work-it, ett skivstångspass typ. Var rätt kul, ska gå på det igen, men nästa gång, på onsdag, blir det core istället. Har ju inte tränat magen ordentligt sen Elsa kom ut, och det kändes förövrigt idag nä vi ägnade en kort stund åt magenmusklerna.
Imorgon är det "lilla uppkörningen". vi får väl se hur den går...

fair du ski

Då var skidresan bokad! I slutet på januari bär det iväg till säfsen på en långweekend. Det blir jag, andreas, elsa, mamma, leffe, syster, robin och johan. Blir jätte skoj! Framförallt om syster verkligen följer med, för annars vet jag inte riktigt vem jag ska åka med. Åker helst blå eller gröna, eventuellt lätta röda backar. Andreas åker svarta. Så hoppas hoppas hoppas.

Idag ska jag börja träna igen. Haft uppehåll i november. Men nu är det på't igen! Kan inte ha jeans längre (ser ut som en muffin) och jag är trött på att ständigt gå runt i strumpbyxor. Så nu ska jag bli fin igen. Hoppas jag.


Det lutar åt lutfisk

Ikväll gäller det! Julens stora premiär, som jag längtat till heeela det långa året; Lutfisken! Mamma och Anki kommer och äter. Så himla gott!! Finns det något bättre?  Det är väl i och för sig det enda som varit bra med den här dagen. Låg vaken i princip hela natten för hur jag än låg gjorde det ont i ryggen. Andreas fick vara hemma från jobbet för jag vågade inte vara ensam hemma med Elsa hela dagen. Tänk om jag inte skulle kunna lyfta henne? Dessutom var alla andra på jobbet, så jag hade verkligen varit helt själv. Och det är ju inte som om han kan åka hem bara sådär heller. Kan ju vara flera timmar bort.

Undrar vad som händer imorgon förresten. Julia har fortfarande inte hört av sig angående sin födelsedagsfest/middag. Det sista jag hörde från henne var förra veckan. Vi får väl se.. Presenten var iaf Emelie snäll och handlade idag.. =)


Babysimmat

Idag har vi babysimmat! Tänkte jag skulle lägga upp någon fin bild från det, men då syster inte följde med blev det inga bilder tagna. Det får bli en annan gång! Elsa fick träffa sin kompis Meja, och jag fick träffa min kompis Lovisa (Mejas mamma). Det är roligt när man träffar människor man klickar med direkt. Vi tycks vara väldigt lika, och Meja och Elsa är så gott som jämngamla. Skiljer väl två veckor.

Nu har jag och Andreas just ätit lasagne och sitter i soffan och
degar medan Elsa sover en liten lur. När hon vaknat ska vi iväg till Malin och lämna igen en "gunga" vi fått låna till Elsa.

Imorgon ska jag och Emelie in till stan och köpa en liten överaskning
till ett visst litet(stort) födelsedagsbarn(vuxen) (typ) ... (julia!) Vi får väl se vad vi kan hitta på! =P

Öppna

Idag tog jag och Elsa oss ner till öppnaförskolan i 15 minusgrader. Uppfriskande minst sagt! På vägen mötte vi upp Malin och Malva. Elsa lekte så duktigt och var nöjd och glad hela tiden vi var där. Imorgon är det dags för babysim! Förra veckan fick de dyka första gången, så det blir väl lite mer träning på det.

Sånna där mamma-bloggar förrsten... När tusan har de tid att skriva?!!

RSS 2.0